Unieke woonwinkels in Den Haag

Den Haag is natuurlijk de stad van de politiek maar heeft ook een gezellig centrum. Daarnaast zijn er ook verschillende unieke woonwinkels te vinden die je echt eens zou moeten bezoeken als je in de buurt bent. Ze hebben allemaal unieke producten, een gezellige uitstraling en natuurlijk kun je er ook terecht voor persoonlijk advies. Dus ben jij nog op zoek naar nieuwe meubels voor je interieur in omgeving Den Haag? Dan moet je zeker verder lezen!

Watt Design

De eerste winkel in deze lijst is een winkel waar je terecht kan voor allerlei soorten verlichting. Dat goede verlichting belangrijk is hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen, maar toch gaat het nog regelmatig mis. Een wandlamp die net in de verkeerde hoek geplaatst is, of een grote booglamp op een plek waar hij toch niet helemaal past. Bij deze lichtspecialist kun je terecht voor goede verlichting die perfect past in jouw woning. En kom je er niet uit, dan helpen de medewerkers je graag.

Kikke Spulle

Ben je op zoek naar trendy maar ook betaalbare meubels, dan kun je hier zeker slagen. Je vindt er heel diverse en daarnaast unieke producten, en juist door de grote variatie is het heel leuk hier te winkelen. Wil je graag shoppen voor interieur in omgeving Den Haag en ben je fan van opkomende ontwerpers? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Heinde & van Verre

Deze woonwinkel is erg bijzonder, het is namelijk een woonwinkel en stoffenwinkel in één die een complete eigen collectie importeert van India naar Nederland. Je vindt hier de mooiste stoffen, natuurlijke materialen en accessoires gemaakt van leer, katoen en wol. Daarnaast zijn er ook nog verschillende exotische producten in de winkel te vinden.

Present Living

Fan van brocante, vintage en bohemian? Dan moet je zeker eens deze winkel binnenlopen, waar je allerlei authentieke meubels en accessoires vindt. Dus wanneer jij niet op zoek bent naar standaard producten, maar juist iets unieks wilt, dan is een bezoek aan deze winkel zeker geen overbodige luxe.

Bolia

En dan de laatste in de lijst; een winkel geheel in het teken van de Scandinavische moderne meubelstijl. Dit is geen winkel meteen supergroot magazijn met standaard producten. Hier wordt alles namelijk naar jouw wensen met de hand gemaakt en bij je afgeleverd. Dit Scandinavische designers merk heeft een unieke en persoonlijke collectie wat het juist zo mooi maakt.

rlid.nl