Nu geld verdienen door nog makkelijker likes te scoren op likes-kopen.nl

De nieuwe website van likes-kopen.nl biedt nu nog meer mogelijkheden voor het promoten van jouw pagina. Jij kunt zowel instagram likes kopen, als jouw facebook en youtube profiel een boost geven. Het kan heel rendabel zijn om meer volgers, likes of abbonee’s te hebben voor jouw account. Dit valt namelijk snel terug te verdienen. In deze nieuwsbrief gaan we laten zien hoe jij het maximale kunt halen uit jouw likes.

Geld verdienen door Youtube abonnee’s te kopen

De reden dat wij beginnen met praten over Youtube in deze nieuwsbrief is omdat dit de methode is die garantie geeft op inkomsten. Youtube heeft sinds 2018 namelijk de regels veranderd. Vanaf een bepaald aantal kijkuren en abbonee’s krijg je vanaf nu gegarandeert inkomsten. Dit maakt Youtube een extreem interressant platform om goed geld op te verdienen. Om in aanmerking te komen voor een beloning moet je 4000 uur kijktijd hebben gegenereert en daarnaast moet je 1000 abbonees hebben. Dit lijkt veel maar met een beetje hulp kom je er zo. Om dit quota te halen adviseren wij om abbonee’s te kopen. Abbonee’s kunnen namelijk structureel kijkuren generen waardoor je aan de beide quota’s kunt voldoen.

Geld verdienen door Facebook Likes en reacties te kopen

Facebook is vooral een interessant platform om jouw product of bedrijf goed op te promoten. Het is daarbij behulpzaam om meer likes te generen op jouw content. Bij Facebook heeft dit een extra effect doordat likes ook voor meer traffic zorgen op jouw pagina. Een foto die geliked is, is namelijk ook te zien door de vrienden van degene die de post heeft geliked. Dit zorgt voor een versterkend effect. Daarnaast kan het ook helpen om reacties te kopen. Deze zorgen ook voor meer bekijk van jouw pagina. Maar hoe zet je het dan om in geld? Via Facebook is het iets moeilijker om geld te halen uit jouw populaire pagina. Allereerst kun je jouw product natuurlijk beter op de kaart zetten met meer likes. Daarnaast is het voor bezitters van populaire pagina’s ook mogelijk om op verschillende manieren reclame te maken voor bedrijven. Dit kan ook extra geld in het laatje brengen.

Geld verdienen door Instragram Likes en volgers te kopen

Likes kopen voor instragram kan ook zorgen voor extra inkomens. Er is tijden geleden al een switch ingezet van Facebook naar instagram. Kenners denken daarom ook dat de toekomst bij instagram ligt. Het is daarom belangrijk dat jouw pagina voldoende likes en volgers heeft. Zodra jouw pagina populair is bij de gebruikers van Instagram, komen de aanbiedingen voor promotie op jouw pagina’s vanzelf. Je kunt ook kiezen om je aan te sluiten bij influencer platforms. Dit zorgt dat bedrijven jouw pagina kunnen gebruiken om hun producten te promoten.